Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
ABW - Beresterk in bestratingswerk!

Uw terras of oprit laten aanleggen of hervoegen in Mechelen? Dat doet A.B.W. met de grootste zorg en oog voor detail. Zodat u nog decennia kunt genieten van uw stijlvolle natuursteen. Ontdek onze scherpe prijzen!
A.B.W. weet raad met alle bestratingen in Mechelen.

Zowel particulieren, bedrijven als steden of gemeenten kunnen bij ons terecht voor alle soorten wegenwerken en bestratingen. Wij nemen met plezier alle karweien voor onze rekenin
A.B.W. is dé ervaren oprit- en terraslegger in de regio Mechelen.

Een oprit of terras in natuursteen biedt heel wat voordelen t.o.v. tegels of hout. Dit mooie en tijdloze materiaal gaat decennia mee, is makkelijk te reinigen en geeft uw woning extra karakter.

Bestratingen

A.B.W. weet raad met alle bestratingen in Mechelen. Particulieren en KMO’s kunnen bij ons terecht voor alle soorten wegeniswerken of de aanleg van parkings, terrassen, paden of opritten.

Terras en oprit

A.B.W. is dé ervaren oprit- en terraslegger in de regio Mechelen. Voor topkwaliteit gaan we tot het uiterste: we verlaten de werf pas als we 200% tevreden zijn met het resultaat.

Onderhoud

Het onderhoud van uw oprit of terras? Dat laat u met een gerust hart over aan de stielmannen van A.B.W. Wij verwijderen onkruid en mos en hervoegen waar nodig met cement of hars.
Specialiteiten

A.B.W doet al uw bestratingen in Mechelen: van terras tot parking

Een oprit of terras in natuursteen biedt heel wat voordelen t.o.v. tegels of hout. Dit mooie en tijdloze materiaal gaat decennia mee, is makkelijk te reinigen en geeft uw woning extra karakter. Op zoek naar een ervaren kasseilegger of terraslegger? In de regio Mechelen kunt u rekenen op de knowhow en het vakwerk van A.B.W. Bestratingen!

Zowel particulieren, bedrijven als steden of gemeenten kunnen bij ons terecht voor alle soorten wegenwerken en bestratingen. Wij nemen met plezier alle karweien voor onze rekening: van het uitbreken van uw oude steen tot het nivelleren van de ondergrond. Nadien starten we meteen met de aanleg van uw terras, oprit of parking. Reken steeds op een haarfijne afwerking!


A.B.W. Bestratingen: afwerking boven alles!


De afwerking van uw bestrating is voor ons het allerbelangrijkste. Wij garanderen u een smetteloos eindresultaat waar u voor jaren en jaren goed mee zit. Ook orde en netheid zijn twee van onze speerpunten: we laten de werf elke dag proper achter, voor een minimum aan overlast.

Ons motto? Steeds de juiste man op de juiste plaats. Voor elke opdracht hebben we gespecialiseerde stielmannen in de rangen. Zo kunnen we sneller werken én opleveren. Doet u een beroep op ABW voor uw bestratingen in Mechelen? Dan kunt u rekenen op een snelle start van de werken en een stipt opgevolgde planning.

Neem contact op via deze website voor een gratis offerte voor al uw bestratingswerken in de regio rond Mechelen. Of vraag naar onze vele referenties.!

Bestratingen in Mechelen: kies voor de zekerheid van een echte expert

Heeft u het stilaan gehad met uw terracotta tegelvloer? Of is uw houten terras zijn beste tijd kwijt? Kies dan voor een nieuw terras of oprit in duurzame natuursteen. Kasseien, arduin, graniet, basalt, kleiklinkers,… de mogelijkheden zijn eindeloos!

Waarom kiezen voor ABW Bestratingen?

• Jaren ervaring met wegenbouw, opritten, terrassen, tuinpaden en bestratingen in Mechelen
• Honderden uitstekende referenties in de regio
• Ook mozaďekkasseien, platines en sierbestrating
• Veelzijdig aanbod natuursteen (kasseien, blauwe steen, porfier, graniet,…)
• Veruit de beste prijs-kwaliteitverhouding in de streek

Onze specialiteiten? Bestratingen, kasseien leggen, wegenbouw, algemene aanbestedingen en de aanleg van terrassen, opritten en tuinpaden. Zowel binnen als buiten de regio Mechelen. Reken op de jarenlange expertise van A.B.W. voor de aanleg van alle soorten bestratingen, groot of klein.

Wegenwerken, opritten, tuinpaden of terrassen in natuursteen of gebakken kleiklinkers,… Wij zijn uw geknipte aannemer voor alle bestratingen in de regio Mechelen. Vraag nu een vrijblijvende prijsofferte voor uw project!

A.B.W. Bestratingen, beresterk in bestratingswerk!
© 2013-2017 A.B.W. bvba
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
A.B.W. bvba
Toekomstlaan 9
2340 Beerse
Tel.: +32 14689600
Fax: +32 14689608
Contacteer ons